Avtalegiro


AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Det vil si at banken sørger for at regningene betales direkte fra din konto på forfallsdato.

 

Du beholder full oversikt og kontroll over regningene dine selv om AvtaleGiro trekkene gjøres av banken. AvtaleGiro passer godt for tjenester som strøm, avis, forsikring, husleie, kommunale avgifter, treningsavgift, lån og givertjenester.

 

Før forfall - mottar du varsel om kommende betaling. Varselet viser spesifisert beløp og dato for betaling. Du kan enkelt stoppe betalingen i nettbanken eller ved å kontakte banken.

På forfall - belaster banken kontoen din, og overfører beløpet til bedriften du er kunde hos.

Etter forfall - kan du kontrollere at regningen er betalt. Kontoutskriften gjelder som kvittering for betalte regninger.​​

 

 


Kombinasjon med eFakturaDu kan velge å motta varsel for AvtaleGiro rett i nettbanken som eFaktura. Ved å kombinere AvtaleGiro og eFaktura blir regningene dine fortsatt betalt automatisk på forfallsdato, men varselet med fakturadetaljene sendes direkte i nettbanken din og lagres der. Dermed er tjenesten helt papirløs, og det går fort å finne igjen betalte regninger.

 

For mer info, se her

 

Kilde: www.avtalegiro.no.